عملت من يومين كدة فراخ فى الفرن بالخضار تستاهل بقكم
فقلت اقولكم على الطريقة ويارب تعجبكم
المقادير
فرخة او ازيد زى ما تحبى انا عاملة 2
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وتقطعى الفرخة على اربع قطع او زى ما تحبى
خضار مشكل الموجود عندك
انا كان عندى كوسة ........
ولوبيا خضرا ............
وزرة خضرا ..........
وطماطم ............
وبصل .............
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وبطاطس................
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وتقطعى كل حاجة زى ماانتى شايفة مكعبات صغيرة
وممكن لو عندك بسلة او جزر او خضارتحبية ممكن تستعملية
بس انا مكنش عندى فاستعملت الموجود
الطريقة
اول حاجة تقطعى الفراخ وتنضفيها كويس
وتكونى مقطعة الخضار
لبشرى البصلة وحمريها لحد ما تصفر
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وبعدين حطى عليها البطاطس وقلبى شوية
وبعدين حطى باقى الخضار
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وشوية مية وسيبية لما يستوى شوية
وطبعا تحطى الملح والفلفل والكمون
واى توابل تحبيها
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
ولما تستوى شوية وتنشف من المية
اطفى عليها
دلوقتى نجيب حلة ونحط فيها 3وحدات مستكة
و3وحدات حبهان ونضيف الفراخ فى الحلة
وهنا احنا هنشوح الفراخ بس مش هنسويه فى الحلة
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
ونحط عليها بردة فلفل وملح وكمون وشوية كارى
معلقة صغيرة من كل حاجة
قلبيها شوية وبعدين اطفى عليها
دلوقتى نجهز ورق فويل ونحط شوية خضار
وفوق منة الفراخ
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
ونقفل علية
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وهنا حطيت الخضار فوق وتحت الفراخ
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وبعدين نرصة فى صينية وندخلة الفرن ونسيبة
على نار متوسطة لحد ما يستوى
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
ودى قبل ما تدخل الفرن
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
ودى بعد ما خرجت
وهنا انا فتحت عليها شوية علشان تحمر
ودى صورة تانية
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
ودى سبتها زى ماهى محمرتهاش من الوش
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم
وقدمتها مع مكرونة
والخضار حطيتة فى طبق جانبى
وسلطة طحينة
(الفراخ بالخضار) فى الفرن والملفوف بورق الفويل بس طعم وريحة جنان, الفراخ, الفرن, الفويل, بالخضار, بورق, جنان, والملفوف, وردية, طعم